Hollander op maat

Snelheid en een betrouwbare levering staan bij Hollander – Kantoorwensen op maat hoog in het Vaandel. Geen moeite is ons te veel.

GIO – Garden Impressions Outdoor

In nauwe samenwerking met klant GIO – Garden Impressions Outdoor hebben we een volledige herinrichting gerealiseerd voor de kantoortuinen, de directiekamer en de entree. Het doel was een moderne, verfrissende uitstraling te creëren die aansluit bij de eigentijdse visie van GIO.

Het nieuwe kantoor kenmerkt zich door stijlvol zit-sta meubilair, een lichte en frisse atmosfeer, en een eigentijds ontwerp. De keuze voor witte kasten met lichtgekleurde topbladen, in harmonie met de bureaus, draagt bij aan een heldere en moderne uitstraling. Deze aanpassingen weerspiegelen niet alleen de moderne esthetiek van GIO maar dragen ook bij aan een inspirerende werkomgeving.

We zijn trots op het eindresultaat van deze samenwerking en kijken ernaar uit dat de herinrichting bijdraagt aan een productieve en plezierige werkomgeving voor het team van GIO – Garden Impressions Outdoor.
Afspraak maken?
Vul hier onder je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.
Ook uw kantoor inrichten?
Vul hier onder je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.