Presentatiesystemen

Oplossingen voor digitaal samenwerken

We zien steeds vaker dat bedrijven kiezen voor een hybride werkmodel, waarbij werknemers niet meer een volledige werkdag of werkweek fulltime in één fysieke kantoorruimte doorbrengen. Het hybride werken zorgt voor een flexibel werkschema waarbij werknemers de vrijheid hebben om hun tijd te verdelen tussen werken op afstand en het werken in een kantoor.

In deze nieuwe werkrealiteit is het van cruciaal belang dat de kantoorruimtes de nieuwe activity-based, hybride manier van werken optimaal faciliteren. Digitaal samenwerken wordt steeds belangrijker en daarom zijn ondersteunende hulpmiddelen onmisbaar in de hybride en moderne werkomgeving. Hierbij kun je denken aan:

Supreme is een nieuw innovatief platform dat samenwerken gemakkelijker, sneller en creatiever maakt. Wij zorgen ervoor dat je kunt werken in een stressvrije vergaderruimte. Of het nu gaat om een brainstormsessie, een presentatie of een conference call, met het Supreme touchscreen is het allemaal binnen een handomdraai mogelijk.

Dankzij de embedded Android omgeving biedt de ETX een kant-en-klare ervaring. De meest gebruikte applicaties zoals een whiteboard, document-camera en casting app zijn al geïnstalleerd. Natuurlijk biedt de ETX ook de mogelijkheid om een OPS-computer te gebruiken of een externe pc aan te sluiten. Hierdoor kunnen gebruikers en beheerders een platform creëren dat het beste bij hun wensen past.

Discover professionele displays zijn speciaal ontwikkeld voor diegenen die willen overstappen op een professioneel digitaal presentatiescherm zonder de noodzaak van een touchscreen. Het (4K) display is verkrijgbaar van 65” inch tot een reusachtige 98” inch, perfect voor een collegezaal of een vergaderzaal.

Heb je speciale vragen?

Vul hier onder je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Heb je speciale vragen?

Vul hier onder je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

10 Jarig jubileum Actie!​

Met onze prachtige meubels en interieurs heeft u een gezond en productief kantoor.

1 April 2014 – 1 April 2024