Kantoor &
projectinrichting

Details maken het verschil

Gezondheid en productiviteit op kantoor. Onze missie om die te verbeteren. Met onze prachtige meubels en inrichtingen moedigen wij kantoorwerkers aan om in beweging te komen. Beweging die zorgt voor een heldere, energieke en productieve werkhouding en op de lange termijn gezonder oud laat worden.

Wij creëren inspirerende werkomgevingen die in alles voorzien, onder andere:

Dynamisch werken

Kantoormedewerkers zitten vaak meer dan 10 uur per dag. Zitten is een onderdeel van onze moderne levensstijl geworden. En dat is geen gezonde ontwikkeling.

Hollander – Kantoorwensen op maat laat het er niet bij zitten. Wij helpen werkgevers aan een dynamische werkplek. Een dynamische werkplek, vraag je je misschien af? Een dynamische werkplek is er één waar je zitten en staan gemakkelijk kunt afwisselen. Deze afwisseling is essentieel voor je lichaam om actief en gezond te blijven.

Kantoorinrichting die uitnodigt tot bewegen

Wij zorgen er met het creëren van dynamische werkplekken voor dat mensen weer gaan bewegen. Onze ruimtelijke ontwerpen zijn ingericht op afwisselend werken. We bieden rust waar het moet en inspiratie waar het kan. Inspiratie in de vorm van ontmoetingen, creativiteit en uitwisseling van ideeën. En ons Max zit-sta bureau en vergadertafel, de modulaire en makkelijk verplaatsbare Hybrid lounge plek en Oxiseat en Oxidesk bureaufiets zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het lijf.

Juist tijdens kantoorwerk is het belangrijk voldoende te bewegen – zo blijft zuurstofrijk bloed naar de hersenen stromen, daar waar het het hardste nodig is. En hoe kun je dit makkelijker doen dan met een fiets, onder je bureau? De Oxiseat bureaufiets of deskbike heeft een unieke trapbeweging, waarmee je bovenlichaam stabiel blijft en je rustig kunt werken. Je concentratievermogen gaat met stappen vooruit.

Staand vergaderen

Met z’n allen aan een grote vergadertafel. Papieren, koffie, thee en water erop, mobiele telefoons half eronder. Hebben ook de laatkomers zo’n comfortabele vergaderstoel bemachtigd? Dan kan het grote wegzakken beginnen. Zie jij dit soort vergaderingen niet meer zitten? Ga staand vergaderen!

“ Anders en actief vergaderen”

Bij staand vergaderen blijft iedereen geconcentreerd en scherp. Zo worden vergaderingen sneller, slimmer en innovatiever. Staan en bewegen zorgen voor een verhoogd transport van zuurstof en suikers naar de hersenen. Met als resultaat verhoogde creativiteit en productiviteit, bewijst ook onderzoek van de Washington University.

“ In een dynamische werkomgeving mag een zit-sta hulp niet ontbreken.”

Balance zit-sta hulp
Zitting: stof, zwart | Voet: zwart

Beleef interieurontwerp

Sandra en Harry kennen elkaar vanuit hun werkzame verleden bij Klein Beernink. Destijds merkten ze beiden al wat de kracht is van het conceptmatig denken en de mogelijkheid tot het opleveren van turn-key projecten voor klanten.

Destijds vormden ze al een goed team welke onlangs vanuit hun beide zelfstandige rollen weer tot een mooie nieuwe samenwerking is gekomen.

Met de expertises van Harry en Sandra zijn zij in staat om elke zakelijke klant van A tot Z te ontzorgen. Hun kracht en geloof in persoonlijke benadering, interesse en klik met klant zorgen telkens weer voor unieke klanttrajecten.

Interiorboost

Interiorboost is een interieur-en conceptstudio voor de particuliere en zakelijke markt. Wij leveren diensten op het gebied van interieurontwerp en begeleiden, indien gewenst, het project van A-Z. Onze kennis en expertise loopt van een kleinschalige verbouwing tot een compleet te (ver)bouwen woning of bedrijfspand. Wij vinden het belangrijk dat een interieur matcht met de opdrachtgever en een duidelijk verhaal verteld. Een duidelijk verhaal met zijn eigen identiteit.

Heb je speciale vragen?

Vul hier onder je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Heb je speciale vragen?

Vul hier onder je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.